Vabimo vas, da se udeležite tradicionalnega srečanja
BIM Forum 2018, ki bo potekal 7. junija 2018 med 9. in 15. uro v Grand Hotelu Toplice na Bledu.


BIM Forum je edinstveni dogodek v Sloveniji, ki je namenjen izmenjavi informacij o BIM tehnologijah in pristopih med predstavniki državne uprave in gospodarstva. V preteklega pol leta je bil po naročilu MGRT s strani SIBIM izdelan "Akcijski načrt za uvedbo digitalizacije na področju grajenega okolja v Republiki Sloveniji". Z njegovo vsebino nas bodo seznanili njegovi naročniki in pripravljalci.

Na dogodku BIM Forum 2018 bomo gostili g. Richarda Kellyja, predstavnika organizacije Building Smart International (BSI), ki nam bo podrobneje predstavil dogajanje na področju uvajanja BIM-a v svetu ter cilje in aktivnosti organizacije BSI.
Število udeležencev je omejeno! Udeležbo si zato že danes zagotovite s prijavo preko spleta, po telefonu 01 235 06 00 ali e-mailu info.si@cgs-labs.com.

Kotizacija za udeležbo na dogodku ob zgodnji prijavi do 27.4. znaša 157.00 EUR (brez DDV), po tem datumu pa 197.00 EUR (brez DDV) in vključuje konferenčne materiale, pogostitev v odmorih in kosilo v Grand Hotelu Toplice.

Glavni organizator dogodka BIM Forum 2018 je podjetje CGS Labs d.o.o. Soorganizator dogodka je SiBIM - Slovensko združenje za informacijsko modeliranje v gradbeništvu.
Richard Kelly

Rdeča nit Richardove kariere je izboljševanje učinkovitosti industrijskih procesov. Njegove izkušnje obsegajo področja proizvodnje originalnih izdelkov, gradbenega načrtovanja in izvedbe, proizvodnje montažnih elementov, proizvodnje električne energije in področje letalstva. Richard je strokovnjak z izkušnjami iz mednarodne gradbene industrije. Zagovarja celosten projektni pristop, česar rezultat so grajene rešitve, ki so izdelane hitreje, so trajnejše, kakovostnejše in, seveda, cenejše. Pri delu poudarja upravljanje z razmerji, za zagotavljanje kvalitetne komunikacije med vsemi deležniki: tehniki, klienti in vodstvom in s tem ustvarja kar največjo vrednost.

 

Richardovo delo z velikimi klienti vključuje izdelavo proizvodnih in montažnih strategij ter sisteme za upravljanje s sredstvi, v skladu z ISO 55001, pa tudi vodenje timov, ki delujejo po metodologiji Lean Six Sigma. Richard je pooblaščeni inženir in je magistriral iz vodenja poslovanja na britanski Univerzi v Cambridge-u.
O organizaciji buildingSMART
 

buildingSMART je mednarodna organizacija, ki na svetovnem nivoju, skozi razvoj in implementacije odprtih BIM standardov, narekuje preobrazbo grajenega okolja. Razvoj in uvajanje interoperabilnih BIM standardov potencialno prinaša zelo velike koristi. Ključnega pomena pri tem pa je, da so ti standardi odprti in mednarodni. Omenjene koristi občutno presegajo faze načrtovanja in izgradnje gradbenih objektov. Gradbeništvo oz. grajeno okolje se zdaj obravnava kot "v celoti podprta digitalna ekonomija".

 


SiBIM