Razvoj in integracija rešitev BIM in IoT

CGS Labs je neodvisni razvijalec in integrator profesionalnih rešitev BIM na področju infrastrukture, za načrtovanje cest (Plateia, Autopath, Autosign), železnic (Ferrovia), ureditev vodotokov (Aquaterra), električnih vodov  (Electra), ter CAD in BIM rešitev po naročilu.

Če želite izvedeti več o openBIM vas vabimo da obiščete:              Specializirane BIM programske rešitve za načrtovanje infrastrukturnih objektov.
BIM Upravljanje projektov in projektne dokumentacije
Svetovanje projektantskim podjetjem pri uvajanju BIM tehnologij v procese načrtovanja in vzdrževanja arhitekturnih in infrastrukturnih objektov. Izobraževanja s področja BIM tehnologij. Posvet o uvajanju BIM standardov in procesov v slovensko gradbeništvo. 

Podjetje CGS Labs je med soustanovitelji Slovenskega združenja za informacijsko modeliranje v gradbeništvu - siBIM. 

Poslanstvo združenja je pospeševanje uvajanja BIM tehnologij v Slovensko gradbeništvo, izobraževanje in informiranje članov, ter širše javnosti o informacijskem modeliranju grajenega okolja, Posredovanje primerov dobre prakse s področja informacijskega modeliranja (BIM) grajenega okolja in pospeševanje izmenjave izkušenj med člani.

Direktor podjetja CGS Labs, Matjaž Šajn, je član upravnega odbora društva siBIM.